Nyheter

2013-05-24 00:00:00 Jobba smartare hos CSN

Vi har fått förtroendet att vara en av tre leverantörer som kommer att stödja CSNs arbete med att effektivisera arbets- och utbildningsmetoder. Vi ser fram emot att bidra med vår kompetens och erfarenhet i syfte att hjälpa bra individer och organisationer att bli ännu bättre, säger VD Pontus Jämthag.

2012-05-30 09:43:00 PS. besöker 2012 Annual leadership conference

PS. besöker ledarskapskonferensen (som i år går för 6:e året). Konferensen anordnas av BQF (British Quality Foundation) och The Leadership Trust och i år är temat ”Mastering leadership challenges”. Talare är bland annat Mike Putnam, President & CEO, Skanska UK.

2012-03-01 11:01:56 PS. hjälper Sundsvalls Nyheter

Sundsvalls nyheter har stärkt sitt företag och ledningsgrupp tillsammans med PS. där VD Urban Åberg uttrycker följande om en av PS. konsulter. ”Johanna är otroligt energisk och är en mycket bra lyssnare. Hon kändes som en i gänget och anpassade sitt uppdrag väl till vår verksamhet. Verkligen en fullträff.”

2012-02-16 14:17:33 PS. blir ramavtalsleverantör till Sundsvalls Kommun

Projekt & Strategigruppen har fått ramavtal gällande ledningsstöd för politiker och tjänstemän inom Sundsvalls kommun, avtalet sträcker sig minst till år 2014. -Det ska bli spännande att få hjälpa Sundsvalls kommun till att bli ännu bättre säger Pontus Jämthag VD på PS gruppen

2011-09-20 00:00:00 PS. samverkar med Nordström Konsult AB

PS. har glädjen att meddela att vi inlett ett samarbete med Nordström Konsult AB, www.nordstromkonsult.se. Nordström Konsult AB är Margareta Nordström som efter att ha verkat ett antal år från Göteborg nu har flyttat hem till Sundsvall. Margareta är legitimerad psykolog och psykoterapeut och har jobbat med organisations-, ledar- och grupputveckling i ett flertal stora och små organisationer. "-Margareta kompletterar oss med sin kompetens och erfarenhet och är ett bra tillskott till PS.", säger VD Pontus Jämthag.

2011-09-08 13:35:15 PS. processleder för bättre företagsklimat

Härnösand har bestämt sig för att klättra på rankingen avseende företagsklimatet i kommunen. Man har sökt och fått projektmedel från EU för att driva ett 3-årigt projekt tillsammans med företrädare för näringslivet och företagarorganisationer. Arbetet rivstartade med en Work Shop där målbild, taktiska områden, aktiviteter och ansvariga identifierades. Processen leddes av PS. Stefan Eriksson. -Det var ett kreativt klimat och mycket energi som fokuserades på samsyn och gemensamma målbilder, säger Stefan som är mycket nöjd med deltagarnas insatser.

2011-09-08 13:25:19 PS. utbildar Edmo Lift

PS. har genomfört en utbildning i "Produktionsekonomi och investeringskalkyler" på Edmo Lift. Beställare var VD och syftet var att höja kunskapsnivån och skapa samsyn runt de begrepp som förekommer. Deltagare var personal från produktion, konstruktion och ekonomi. Under dagen behandlades produktionsekonomi, inveteringskalkyler och beslutsunderlag, uppföljning, kalkyler samt produktionsfilosofier. -Det var en intensiv dag där vi tog upp lite om mycket under mycket diskuterande, säger PS. Lars Fahlander som höll i utbildningen.

2011-05-02 11:52:24 PS. och Företagarna i HR samverkan

Nu erbjuder PS. i samarbete med organisationen Företagarna deras medlemsföretag förmånliga företagsanpassade tjänster inom HR och ledarskapsområdet.Som exempel kan nämnas rekryteringstjänster, coachning,ledar- och grupputveckling. Många mindre och mellanstora företag har ingen egen HR resurs och har svårt att hinna med att tänka mer långsiktigt strategiskt kring dessa frågor. -Vi vill skapa förutsättningar för lokala och regionala aktörer att utveckla sina företag ytterligare genom att satsa på HR - och ledarskapsfrågorna säger Johanna Sellin, konsult på PS. i Sundsvall.

2011-02-21 00:00:00 Våga växa med PS. i Kenya

Teambuilding med safari, nya affärsmöjligheter och en oförglömlig resa i alla avseenden. PS. testade sitt nya grupp- och ledarutvecklingskoncept på sig själva på ön Lamu i Kenya. -Vi har jobbat intensivt och kommit vidare även i vår egen utveckling, vilket känns som ett riktigt gott betyg och bevis på att upplägget håller vad det lovar, säger Pontus Jämthag, VD på Projekt & Strategigruppen.